En konkurrencedygtig og kvalitetsbevidst underleverandør af galvaniserede plastdele


Automotiv


Elektronik


Sanitær


Hvidvare


Medico


Telekom


Møbler


Belægning af Plastdele


Med over 40 års erfaring og know-how, stol på os, at det vi gør, gør vi rigtigt.

Nordanic er specialiseret i galvanisk overfladebelægning af plastdele. Vi tilbyder vores kunder fordelene ved vores nyeste anlægsteknologi og mange års knowhow.


Nordanic kan også fungere som totalentreprenør og tilbyde "alt fra én kilde".


Med partnerfirmaer, såsom værktøjsmagere, plaststøbere og vores udførelse af galvaniseringen, kan vi tilbyde dig fuldstændigt forædlede plastdele.


Målet for Nordanic A/S er at være den foretrukne leverandør af belagte plastdele for vores kunder. Takket være vores mange års erfaring som overfladebehandler for mange industrier, kan vi påtage os selv de mest udfordrende ordrer. Vi støtter dig i produktudvikling såvel som i design, prototyping og alle typer af bearbejdning.


Vi ser det som vores opgave at imødekomme kundernes krav og forbedre konkurrenceevnen gennem høj kvalitet, lave omkostninger og hurtig levering.

  • Prototyper
  • Værktøjsfremstilling
  • Sprøjtestøbning
  • Metallisering
  • Efterbehandling
  • Teknisk konsultation


MISSION


Det er Nordanics mission at være en attraktiv og kvalitetsbevidst leverandør af galvaniserede plastdele med mange forskellige overflader på udvalgte markeder.


VISION


Nordanic stræber efter konsekvent at levere ensartet kvalitet, som opfylder kundernes forventninger, at yde professionel og passende rådgivning, og at være en pålidelig leverandør med konkurrencedygtige priser.